Pater Damiaanroute

Pater Damiaanroute zondag 8 oktober

Net geen 40 MINI’s verzamelden in Tremelo/Keerbergen voor de Pater Damiaanroute. Na een heerlijk ontbijt werd de dag aangevat. Het was wat somber en grijs maar dit kan voor MINIACS de sfeer niet verpesten. Slippy, tricky en vooral muddy wegens lagen voor ons klaar. Werner en zijn team zorgden voor de nodige tussenstops waar leuke foto’s konden genomen worden, meestal met blinkende MINI’s tijdens een rit maar vandaag was het precies om ter vuilst. Zo waren er toch een aantal die de kroon spanden. Hét moment van de dag was natuurlijk de bijeenkomst in Werchter waar het MINI-logo werd gemaakt met onze eigen wagens. Fantastisch resultaat waar onze wagens op vereeuwigd zijn. Bij deze zeker een welgemeende dank u wel aan de mensen die deze route en alles errond op poten hebben gezet.