MINIACS BBQ rit

MINIACS BBQ-RIT

Zondag 27 september… een overvolle parking met MINI’s @Agter de Weyreldt in Herselt. Marc en Anita verwelkomenden ons met een heerlijk ontbijt. Iedereen nam plaats in het zonnetje en een fantastische dag kon beginnen. B-day–rit dus het mocht een beetje anders zijn. The A-team, team VDV, Golddigger, team ET, Cowabunga, Little Italian, Seven, Anonymous, Berchem Boys, Maxx 33, Lucky, Smokin Aces, Mipi & Tisl, Chocolate Dossche, Triple K, Red Bull Racing, Tuurke, Rebel, Car 4 Sale, Mini-Ons…21 teams waren aangemeld en klaar voor de B-Day-editie. Een kleine fotozoektocht onderweg naar wijnbar Mundo en daar ook nog een behendigdheidsproef voor piloot en co-piloot. Een drankje en een hapje werd er genuttigd en via de bosrijke omgeving ging het richting Olen. Ook daar werden de rijvaardigheden van de MINIACS getest maar vooral het vertrouwen in de co-piloot. Geblinddoekt slalommen tussen de kegels…het ging niet altijd even vlot maar de sfeer zat er wel goed in. Daarna met z’n allen richting Borsbeek naar de Boottoeristen waar de MINI’s konden uithijgen, de hongerigen gespijsd en de dorstigen gelaafd werden.

Een b-day rit om U tegen te zeggen dankzij al die fantastische MINIACS die eraan deelnamen!