MINIACS All Brands Open rit by Beerens B2

Een heerlijke koffie bij de Barista stand, een koffiekoek en genieten van alles mooie topoccasies die te bewonderen waren bij garage B2 Cars.

Zowel Lexus, BMW, VW, Ford, Nissan… 1 voor 1 allemaal mooie wagens die verzamelden @Beerens voor de Open Rit. Vanaf 10u30 vertrokken de eerste enthousiaste rijders om de +-150km roadbook te ontdekken. Veel mooie, smalle wegen en zelfs een stukje offroad, die daags ervoor nog wat berijdbaarder werd gemaakt, stonden op het programma. Hier en daar werden we ook op de gevoelige plaat vastgelegd door Bert en Timo die fotografen van dienst waren.

Omstreeks 16u reden de eersten terug richting Aartselaar waar een verfrissend drankje werd aangeboden door de club. De hongerigen konden smullen van een heerlijke burger of snack. Wij danken alvast de enthousiaste deelnemers alsook B2 Cars Beerens voor het openstellen van hun showroom! Tot binnenkort!