Route ’14-’18 i.s.m. MINI Gent Store Verstraeten

Voor het eerst waren we te gast @MINI Gent Store. Na het verorberen van enkele koffiekoekjes en een geurende koffie vatten 42 MINI’s de route aan. Onder een stralende zon vertrokken we in groepjes om de omliggende Gentse gemeentes te verkennen.

Evergem, Lochristi, Melle… de loftsite Loodsen 22 & 23 in de Gentse voorhaven, oude molens… heel wat leuke plekjes voor een foto-moment.

’s Middags werd door een groot deel MINI-drivers halt gehouden @brasserie Belvédère te Lochristi… de honger werd gestild en de dorst gelaafd maar ook de MINI-motoren konden wat uithijgen want het kwik steeg op het middaguur toch tot rond de 24°.

Rond 13u45 trok de MINI-caravan via de smalle landelijke wegen richting het schilderachtige Mullem waar een lekker biertje kon besteld worden ‘In de Kroon’ om deze rit onder een nog steeds gloeiende zon af te sluiten.

Wij danken alvast MINIACS-lid Hans Warie voor het uitlenen van het Vespa-roadbook, Lino om deze MINI-proof te maken en MINI Store Gent voor de fijne samenwerking.