Mijnenroute by Gilliam & Roy

Onder een stralende zon verschenen vorige zondag een 25-tal MINI’s @B-Mine te Beringen voor de mijnenroute van Gilliam & Roy.

Iets na half 11 vertrokken we richting eerste mijn. Via smalle en zelfs hele smalle, dichtgegroeide weggetjes volgden de prachtige fotolocaties elkaar op. Zoals reeds op de facebook-pagina te zien was, werd er massaal geposeerd en gezocht naar de mooiste hoekjes van elke site om het origineelste kiekje te kunnen schieten.

’s Middags konden we onze honger stillen @Karbonkel te Maasmechelen om daarna het 2de deel aan te vatten. Ditmaal even naar het noorden, klein stukje Nederland in om zo via de landelijke wegen terug te keren richting Genk.

@Karting Genk werd de baan voor ons gereserveerd en er werd een kwalificatie en een finale gereden, dit met een 11-tal MINIACS aan de startlijn. 2 x 15 minuten puur plezier en zoals echte racers gingen we ook het podium op, de top 3 mocht op het schavotje staan en de winnaar kreeg een kadobon voor een kartingsessie aangeboden door de mensen van Karting Genk. Nog even wat cava in het rond gespoten en we konden tevreden naar huis rijden.

Alweer een geslaagde dag waarin plezier, vriendschap en vooral MINI centraal staat. C U next time @MINI Gent Store op 28 mei voor de MINIACS Open Rit.