DRIVING WITH A HEART

Dat coole en unieke wagens, ja…onze MINI’s, er niet louter zijn om op te vallen (zoals velen wel denken) werd op zondag 9 april in Roeselare duidelijk gemaakt. Maar liefst 197 MINI-eigenaars kwamen samen voor een dag plezier t.v.v. het goede doel, namelijk ‘Kom Op Tegen Kanker’.
De overgoten zondag werd aangevat in Roeselare. Daar kregen we een lekker ontbijt en werd ons de goodie bag overhandigd met daarin ook het eerste deel van het roadbook.
Vanaf 10u30 vertrokken de eerste MINI’s richting kust. Allemaal even blinkend reden ze vlotjes naar de verzamelplaats voor de lunch in Raversyde. Al gauw werden er overal groepjes gevormd om gezellig bij te praten tijdens de pick-nick.
Het 2de deel van het roadbook werd omstreeks 13u30 overhandigd en we konden zo via Diksmuide en omstreken richting Izegem naar het Bierkasteel. Wat een zicht bij aankomst op die parking… 197 uitblazende MINI’s en zijn 197 eigenaars die tevreden konden terugblikken op alweer een mooie dag georganiseerd door de mensen van DWAH.
Maar eigenlijk was het allermooiste nog de terugrit naar Roeselare waar voor ons al de BBQ werd aangestoken. In colonne en onder politiebegeleiding reden we allemaal samen terug naar de eindbestemming. Wat een mooi moment… zwaaiende kinderen… mensen die buitenkwamen uit hun huizen, cafés… geen enkel dorp reden we voorbij zonder dat er getoeterd en gezwaaid werd.
DWAH, Driving with a Heart was toen wel echt de gepaste naam…197 MINI’s en zijn inzittenden met het hart op de juiste plaats.
Bij deze nog een welgemeende proficiat aan alle vrijwilligers van DWAH die deze dag mogelijk maakten en ook dank u wel aan MINI Dejonckheere en de politie van Roeselare en zijn omliggende gemeentes om dit mogelijk te maken!